Artmoney

http://www.art-money.org/user/261

Art
Money er en valuta udstedt af kunstnere verden over. Hvor penge engang var værdisat på grundlag guld, er Art Money værdisat på grundlag af kunst. En Art Money måler 12x18 cm, og er et originalt værk fra kunstnerens hånd.
Art Money kan til enhver tid bruges som betalingsmiddel for op til 50% hos samtlige Art Money-kunstnere. Art Money har en købekraft på 27 €/200 kr.
Art Money kan også bruges som delvis betaling hos mange virksomheder, registreret hos 
B.I.AM .
Art Money er et originalt værk fra kunstnerens hånd. Art money måler 12x18 cm. Hver seddel er udstyret med: serie nummer, produktionsår, år for førstegangs salg, B.I.AM webside, kunstnerens navn og kunstnerens originale signatur.
Sikkerhed
Samtlige kunstnere er præsenteret i B.I.AM’s kartotek, så kunden kan forvisse sig om sedlens ægthed ved at søge kunstneren på hjemmesiden.
Værdi

Værdien på Art Money følger kursen på Euro. Art Money er en verdensvaluta, hvis værdi hverken påvirkes af kunstnerens navn eller hvor i verden, den produceres og handles. Købekraften på Art Money svarer til 27 €.
7 regler
Art Money produceres af kunstnere registreret i B.I.AM. 
Art Money skal have format 12x18 cm i holdbart materiale og være påført serienummer, produktionsår, første salgsår, www.art-money.org., kunstnerens navn og originale underskrift.
Art Money skal være originale med præg af kunstnerens hånd.
Art Money har en købekraft på € 27.
Art Money kan indløses for kunst og ydelser op til 50% hos samtlige B.I.AM kunstnere.
Art Money modtages over hele verden af virksomheder, der er registreret i B.I.AM.
Art Money kan ikke veksles tilbage til penge hos kunstneren.